Webbseminarium
HPE Voices presenterar - Molnet en skalbar, säker och hybrid upplevelse

Torsdagen den 29/10 kl 9.00-9.30

Digitaliseringen har verkligen blivit en gamechanger för många företag och organisationer världen över och nivån på användarteknologi har höjts markant i takt med data explosionen. Få ifrågasätter vikten av data, snarare söker fler svar på hur de bäst ska hantera den för att få mest ut av den. Den stora frågan är alltså inte längre om du ska digitalisera, snarare hur du kan konsumera din data snabbt säkert och kostnadseffektivt.

I flera år har vi på HPE pratat digitalisering men även vi befinner oss mitt i förändringsresan. Vi har hela tiden anpassat oss för att möta efterfrågan i en värld som gett individen tillgång till data på ett annat sätt med sensorer, smarta enheter och avancerad teknik. Har det förändrat vår roll som IT leverantör? En hel del faktiskt. Bortsett från att vi fortsatt levererar den fysiska infrastrukturen och placerar den där den ska göra jobbet som att samla in och hantera informationen och jobba med olika applikationer och data hjälper vi faktiskt till genom hela den digitala transformationen.

Vi erbjuder en upplevelse där vi helt enkelt ser till att du på ett säkert sätt kan flytta insamlad data från uppsamlingsplatsen hela vägen till molnet. Väl där kan den bearbetas, analyseras och urvinnas på värde. Allt det ser vi till att ge stöd för, och om inte det var nog kan vi dessutom göra det möjligt att konsumera den snabbt, effektivt och skalbart som tjänst. Gör det oss till en molnleverantör? Ja kanske det. De som känner oss väl vet att även vi kan den biten men för vissa har det förblivit en väl bevarad hemlighet, fram tills nu.

HPE Voices i samarbete med Intel presenterar- Molnet en skalbar, säker och hybrid upplevelse.
En studiosändning där vi samlar våra egna experter för en dialog om molnets fördelar och hur våra tjänster möter den nya tidens behov. I studion möter HPE:s partnerchef Toni Drk vår VD Anna Granö och diskuterar transformationen tillsammans med Rikard Utkovic försäljningschef HPE och Marcus Bäckrud Sverigechef Aruba. Förutom att sticka hål på myten om molnet som destination väcker de även frågor och ger svar på:

  •  varför molnet är en skalbar, säker och hybrid upplevelse
  •  hur du med hybrida moln kan effektivisera användandet av den befintliga infrastrukturen
  •  hur du kan virtualisera och flytta arbetslaster och applikationer till molnet tryggt och säkert
  •  hur du på bästa sätt kan konsumera IT så att det skapar mest affärsnytta

Du får även ta del av historien om hur en global retail kund lyckats digitalisera fysiska butiker genom att erbjuda den kompletta IT-infrastrukturen och allt runtomkring som en konsumerbar tjänst. En hybrid molnupplevelse som både effektiviserat för IT-organisationen men även skapat affärsnytta och gjort stor skillnad för användaren.
Lyssna in på samtalet!

Talare:

Toni Drk, Partnerchef HPE
Anna Granö, VD HPE
Rikard Utkovic, försäljningschef HPE
Marcus Bäckrud, Sverigechef Aruba
Intel Brought to you by HPE and Intel®.